Lielie mači sākušies!

Jukola – 4. etapu somu kluba sastāvā godam izturēju un komandu pacēlu no 14.v. uz 5.v. Bija publika, kas to redzēja klātienē (netā ir atrodams gps ar manu ceļu). Palikām 15.v., tāpat kā gadu iepriekš (Mikkeli). Pirms un pēc Jukolas izmantoju iespēju piedalīties Pasaules kausa 4. posmā – Somijā,un 5. posmā – Zviedrijā ar 4 skrējieniem dienā 🙂 Tie tik bija mači!

Tikko ierados Rīgā no Stokholmas. Joprojām izjūtu prieku par iekļūšanu 4daļfinālā, un kopējais starts ar A. Khramovu – tas bija ko vērts.. (pat elpa aizrāvās) 🙂 Beidzot sāk parādīties citas iezīmes šajā sporta veidā: orientēšanās tehnika būtu jānoliek mazliet nostatu un jāattīsta ātrumi sprinta disciplīnās (ne tikai intervāli, bet arī spurts finiša taisnē).. Iepriekš zināju, ka būs īsas distances Zviedrijā, un ar to rēķinājos. Īpatnēja sajūta, ka tu skrien ar pilnu atdevi, tomēr citi sportisti no tevis lēnām attālinās.. 🙂 gan jau arī es viņus panākšu drīzumā! Jaunieši briestam Kāpai 2010 Alūksnē.

Vārds: Gints
IP: 84.237.234.209 @ 2010-06-23 00:38:35
Komentārs: Kad tu skrēji es sēdēju iesildīšanās zonā un tevi pieminēja ik pa 5 minūtēm! bet bij jau par ko 2 rezultāts savā etapā! nu malacis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top
error: Content is protected !!